Hielpijncentrum Almere

 

L32 verkleind

Behandeling van voetklachten

Onze aanpak via podologie, bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties.

Vele oplossingen

U kunt oplossingen verwachten voor voetafwijkingen met betrekking tot de vorm van de voet, de stand van de voet, de beweeglijkheid van de voet en de belasting van de voet

podozorg_nederland_20121-300x118

Krachtenbundeling

Podozorg Nederland werkt nauw samen met de deelnemers (Podozorg vestigingen) op gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering.

Voet- en enkel zorg in Almere

Onze drie vestigingen in Almere werken onder de strenge kwaliteitsnormen van Podozorg Nederland. Uw voetenzorg is bij ons in goede handen. Onze registerpodologen onderzoeken uw klacht met de nieuwste technologie zoals scanner en drukmat. Wij gebruiken in de hoofdvestiging in Almere Buiten ook echografie en kunt u terecht bij het Hielpijncentrum

IMG_0039

Ontmoet de podologen

E.J. Sluijter en C.J. v.d. Heuvel
Podozorg Almere beschikt over ervaren register podologen en echografisten. Uitsluitend bij de stichting LOOP ingeschreven leden mogen zich register podoloog noemen.

Maak een afspraak

U kunt in alle gevallen rechtstreeks een afspraak maken bij ons, in sommige gevallen kan de zorgverzekeraar vragen om een machtiging van de huisarts.